RECEPTFÖRFRÅGAN – enbart via 1177.se
För ökad säkerheten kring dina patientärenden tar vi emot receptfrågor enbart via 1177, inte via e-post. Skicka din förfrågan om förnyat recept senast 2 veckor innan dina mediciner är slut för att vara säker på att hinna få dem.

Vi vill även göra dig uppmärksam på att vi endast förskriver mediciner som är ordinerade av våra läkare här på TINA-mottagningen, det betyder att om du inte har fått ditt begärda recept så kan det bero på att preparatet inte förskrivits här. 

1177.se
Vi fyller successivt på med fler tjänster via 1177.se. I dagsläget kan du se dina bokade tider, receptförfrågningar, se din journal (fr om 1/3-22), skriva en egenremiss.

REMISSER
Då det är ett högt tryck med remisser kan vi f n tyvärr inte hålla tiden för vårdgarantin.

(SNÄLLA!) KOM IHÅG ATT AVBOKA MINST 24 TIMMAR FÖRE
Hör av dig så snart du vet att du måste avboka din planerade tid. Då kan vi erbjuda tiden till någon annan som väntar på att få komma. Nästa gång kanske det är du som får en tidigare tid på det sättet. Avbokningar gör du via info@tina-mottagningen.se eller vår telefonsvarare: 031-89 38 80.

Vid avbokning mindre än 24 timmar före får du betala för besöket, det gäller även om du har frikort eller är under 20 år. Detta är gemensamma regler inom vården. Vid uteblivet besök faktureras dubbel patientavgift.