Om oss

Viktig information till patienter och vårdgrannar

TINA-mottagningens avtal med Västra Götalands Regionen upphör i slutet av oktober 2015 och då stänger mottagningen i Västra Frölunda.

TINA-mottagningens verksamhet i Billdal kommer istället att utökas och delar av personalen från Frölunda kommer fortsätta där. Patienter från Västra Götaland och andra landsting/regioner har rätt att söka vård på TINA-mottagningen i Billdal. Patientavgifterna är samma som hos “offentliga vårdgivare”. Frikort gäller.

Verksamheten i Billdal är bemannad med ett kvalificerat och multiprofessionellt team bestående av specialistläkare psykiatri, specialistsjuksköterskor psykiatri och psykologer.

Mottagningen kan erbjuda utredning och behandling av patienter med depression och andra affektiva tillstånd tex bipolära sjukdom och utredning och behandling av neuropsykiatriska tillstånd ex ADHD och autismspektrumstörningar. I teamet finns både allmänpsykiatrisk och neuropsykiatrisk kompetens vad gäller utredningar och behandlingar. Psykologerna arbetar framförallt enligt kognitiv psykoterapeutisk modell.

Stödkontakt och coaching erbjuds av sjuksköterska
TINA-mottagningen har också ramavtal med Göteborgs kommun och kranskommuner för medicinsk utredning av arbetsförmåga. Se undersida Ramavtal.

Här finns vi Klicka här för att se karta

Kontakta oss

Please leave this field empty.