REMISSTOPP
För att säkerställa att våra patienter får bibehållen högsta kvalitet i sina kontakter med oss har vi pga av den tillfälligt höga belastningen infört remisstopp. Preliminärt gäller detta till årsskiftet.

TINA-mottagningen växer. Under hösten blir vi fler medarbetare och vi håller därför på att utvidga våra befintliga lokaler. Vi ber om ursäkt om det blir en smula rörigt under tiden.

RECEPT
Tänk på att se över hur länge din medicin och ev intyg räcker. Det kan ta upp till två veckor att få det utskrivet så försök höra av dig i god tid. Vi kan inte garantera att vi kan höra av oss när receptet är klart. Du kan däremot logga in på apotekets hemsida eller ladda ned apotekets app på din telefon och där se om receptet är klart. https://www.apoteket.se/mina-recept/appen/

Vi vill även göra dig uppmärksam på att vi endast förskriver mediciner som är ordinerade av våra läkare här på TINA-mottagningen, det betyder att om du inte har fått ditt begärda recept så kan det bero på att preparatet inte förskrivits här.